Naš pristup

Sluh i iskustva za svaki projekt

Svim srcem pristupamo projektu svakog klijenta, bez obzira na njegov opseg. Naime, svake su stepenice priča za sebe i jedva čekamo započeti njihovu izradu i razvoj, posvećujući im svu svoju pozornost i iskustvo.

Sluh za svaki izazov seže u same korijene tvrtke koju je 1978. godine osnovao obrtnik Karel Jezeršek. On je znanje i vrijednosti prenio na svoja tri sina koji još uvijek vode tvrtku.

Tvrtkom Mizarstvo Jezeršek upravljaju braća Boštjan, Janez i Jernej kako bi nastavili obiteljsku tradiciju. Vjerujemo u suradnju, rješavanje zahtjevnih izazova i stalno težimo razvijanju tehnologije za dizajniranje i proizvodnju stepenica.

Mizarstvo Jezeršek kroz vrijeme

1978

1995-1996

2005

2008-2015

2018-2019

2020-2021

Početci obiteljske tvrtke

Godine 1978. Karel Jezeršek, obrtnik u duši, počeo je izrađivati drvene stepenice u svojem sjeniku. U početku se njima bavio samo poslijepodne, no uskoro je zbog povećane potražnje zamijenio redovni posao radionicom. U posao je uvodio i svoje odrastajuće sinove koji su na taj način stjecali iskustvo i upoznavali ljepote drvodjeljskog zanata. Posao ih je toliko oduševio da su se čak trojica od četiri sinova odlučili školovati za stolara.

Izgradnja radionice

Potražnja za Jezerškovim stepenicama povećavala se iz godine u godinu, zbog čega je tvrtka 1996. godine izgradila i preselila se u novu radionicu. Godine 1999. kupili smo prvi CNC stroj koji je tada donio veliki tehnološki napredak.

Druga generacija

Godine 2005. braća Boštjan, Janez i Jernej Jezeršek postali su suvlasnici tvrtke, a godinu dana kasnije bili su primorani u potpunosti preuzeti uzde tvrtke nakon smrti oca Karla.

Ulaganje u tehnologiju i razvoj

Godine 2014. radionicu smo obogatili petoosnim CNC strojem visokih radnih značajki koji obavlja najzahtjevnije operacije i obrađuje elemente opsežnih dimenzija. Tvrtka je u tom razdoblju već bila opremljena vrhunskom opremom i programima za dizajniranje i proizvodnju stepenica, od kojih su mnoge bile plod vlastita razvoja.

Povećanje prostornih kapaciteta

Zbog neprestanog rasta potražnje i broja strojeva radionica je postajala tijesna. Sa željom za optimizacijom proizvodnih procesa i daljnjim rastom, uz postojeći objekt otvorili smo i novu proizvodnu halu. Nova hala za rad nudi čak 2700 kvadratnih metara površine, a strojevi, odlagališta i transportni putovi raspoređeni su na način koji omogućuje optimalni tijek proizvodnje.

Digitalizacija i dodatna tehnologija

Godine 2020. i 2021. intenzivno se bavimo digitalizacijom i optimizacijom radnih procesa. Završili smo s ulaganjem u dodatni CNC stroj i time udvostručili kapacitete proizvodnje na preopterećenim mjestima.

INDIVIDUALNA OBRADA PROJEKTA

Svaki je projekt jedinstven, zbog čega svakom klijentu posvećujemo postotnu pažnju. Nakon što nam priopćite svoje želje, pregledavamo nacrte i situaciju na objektu te nudimo savjete po potrebi.

PLANIRANJE PROCESA I SPECIFIKACIJE

U fazi planiranja projekta utvrđujemo vremenski okvir realizacije. Projekt dotjerujemo do najsitnijeg detalja, sve dok ne budete zadovoljni nacrtom.

PROIZVODNI PROCES I MONTAŽA

Informacije o tijeku izrade vaših stepenica raspoložive su vam u bilo kojem trenutku. Nakon dovršetka stepenica i svih radova na objektu, dogovorit ćemo i montažu.

Zašto odabrati nas?
Zato što time birate 43 godine iskustva, vrhunsku kvalitetu, precizna mjerenja i odaziv.

Iskusna ekipa

Mizarstvo Jezeršek danas redovno zapošljava 24 majstora, od kojih su mnogi s nama još od samih naših početaka proizvodnje ispod sjenika, čime se osobito ponosimo. Osim toga surađujemo i s najmanje dvadeset ugovornih suradnika, učenika, studenata i pripravnika.

Bez obzira na to radi li se o konstruiranju, skiciranju, ručnom radu, lakiranju ili upravljanju strojevima – svaki od njih svojim radom doprinosi potpunoj cjelovitosti završnog proizvoda.

Ulažemo u budućnost

Besprijekorne rezultate ostvarujemo naprednom opremom pri svakom koraku projekta.

Za mjerenja na terenu, koja su precizna u milimetar, koristimo 3D-skener, a moderna programska oprema omogućuje izradu preciznih skica i projektiranje stepenica. Sama proizvodnja opremljena je klasičnim stolarskim strojevima i najnovijim računalno upravljanim strojevima, zbog čega bez zadrške preuzimamo narudžbe i od najzahtjevnijih naručitelja.

Strast prema našem obrtu

Ljubav prema drvodjelstvu usađena nam je još u kolijevci. Iako stepenice slove kao jedan od najzahtjevnijih stolarskih proizvoda, zbog navedenog razloga nikada se ne bojimo novih projekata.

Baš naprotiv: što je izazov zahtjevniji, prihvaćamo ga s još većim žarom. Od izrazito umjetničkih projekata do konstrukcijskih čuda – uvjereni smo da ćemo svojim iskustvom i odlučnošću uvijek pronaći rješenje.