Partnerstvo

Pouzdani partner vašeg projekta

Sposobni smo utjeloviti nenadmašne i jedinstvene vizije znamenitih arhitekata te s jednakom predanošću i poštovanjem ujedno izraditi stube koje će oplemeniti svačiji dom.

Sodelavci

43 GODINE ISKUSTVA

Specijalizirali smo se za izradu drvenih stepenica još od samog početka, a po njima smo poznati većini proizvođača montažnih kuća kod kuće i u inozemstvu.

JEDINSTVENA KVALITETA

Iako smo dosad izradili više od 12.000 stepenica, nijedna dva proizvoda nisu bila ista. Upravo zato svakomu posvećujemo potpunu pozornost kako bismo osigurali najveću moguću kvalitetu.

DILJEM SVIJETA

Unatoč mogućoj udaljenosti i jezičnim razlikama, uspješno surađujemo s brojnim arhitektima, dizajnerima i projektnim uredima u međunarodnom prostoru.

OTVORENI PREMA RAZVOJU

U svoje okrilje prihvaćamo i projekte koji nemaju nužno veze sa stepenicama. Naša ekipa zaposlenika i vanjskih suradnika čini nas pouzdanim partnerom u planiranju i razvoju novih rješenja.

Tehnološka savršenost

Naš radni proces vjerno odražava aktualni tehnološki napredak – uz točno potrebnu dozu ljudskog dodira.

Savjesno ulažemo u razvoj i novitete u području strojne i programske opreme u drvnoj industriji. Velik broj strojeva u našoj radionici razvili smo sami jer na tržištu nismo pronašli točno onakve kakvi nam trebaju.

A iako nam najsuvremenija tehnologija omogućuje iznimnu preciznost izrade i montaže, pravu točku na i svakom proizvodu stavljaju upravo ručni završetci naših majstora.

Natprosječna kvaliteta

O vrhunskoj kvaliteti završnog proizvoda vodimo računa već na izvoru. Za proizvode uvijek odabiremo materijal najvišega kvalitativnog razreda. Drvo kupujemo od provjerenih domaćih trgovaca, a u slučaju zahtjeva za rjeđom vrstom drva povezujemo se s dobavljačima iz inozemstva.

Pri doradi primjenjujemo ekološki prihvatljive proizvode i postupke, a savršenstvo u svakom pogledu ostvarujemo besprijekornim dizajnom, preciznom izradom i montažom.

Inovativnost

Svaki proizvod usavršavamo do razine kojom se možemo iskreno ponositi. A posebno su nam prirasli srcu oni za čiju izvedbu moramo objediniti sva iskustva, inovacije i stručnjake.
U suradnji s međunarodnim dizajnerima razvili smo različita arhitektonska i umjetnička ostvarenja.

Lesene stopnice

fff

Naše se stube uspinju na svim svjetskim kontinentima, u zgradama iznimnoga društvenog i duhovnog značaja, kao i u kućama globalno uspješnih ljudi.
Kada biste ih nanizali, sezale bi do ruba i onkraj neba.

Naša je tvrtka prepoznatljiva prije svega po stepenicama u različitim izvedbama. Proizvodi koje možete vidjeti na fotografijama u galeriji svakodnevno dolaze iz naše radionice.

U nastavku želimo predstaviti pojedine posebne projekte, među kojima se ne nalaze samo stepenice. Posebno smo ponosni na ove projekte jer je za njihovu realizaciju bio potreban značajan broj sati planiranja i razvoja novih rješenja. Nažalost, većina najupečatljivijih projekata mora ostati samo u našoj arhivi jer smo vezani ugovorom o neotkrivanju podataka.

Dubrovnik

Stepenište od pune tikovine s nosivim stupom u obliku skulpture. Visina je glavnog stupa šest metara, a poprečna dužina četiri metra. Gazišta su pomoću nevidljive konstrukcije pričvršćena u zid, a s druge strane vise na konopu. Takvim oblikom stepeništa arhitekti su htjeli stvoriti simboliku brodskog jarbola.

London

Polukružne stepenice s veličanstvenim središnjim monolitnim stupom lebde u zraku te su pričvršćene u tlo i strop samo dvjema točkama. Ograda uz stepenice zakrivljena je i izrađena od punog drveta. Ova posebna kreacija zahtijevala je predani rad naših najboljih stolara.

Dvorski pčelinjak

Radi se o interijeru butik trgovine u Bledskom dvorcu, kojim upravlja Jezeršek Catering i u kojoj nude proizvode od meda i suvenire iz Slovenije. Cijeli interijer postavljen je u obliku saća. Provedba projekta bila je posebno zahtjevna jer se radi o prostoru u obliku iglua. Svaka pločica koja čini saće ima praktički jedinstvene oblike i dimenzije koje odgovaraju prostoru.

Nika Zupanc, komoda

U suradnji s poznatom slovenskom dizajnericom Nikom Zupanc već smo izveli nekoliko projekata. Za nju smo izradili komodu Tower Cabinet koju je dizajnirala za Rossanu Orlandi.

Foto: Nika Zupanc

Mallorca

Za luksuzni hotel na Mallorci projektirali smo i montirali veliko drveno stepenište koje estetski snažno obilježava ulaznu prostoriju. Širina stepenica na početku iznosi 250 cm, a pri vrhu sužavaju se na 160 cm, visina stepeništa je gotovo 10 m.

Paviljon EXPO, Dubai 2020

U suradnji s tvrtkom CBD d.o.o., tehnološki smo razvili i proizveli drveni suncobran za slovenski paviljon s kojim se Slovenija predstavlja na izložbi Expo 2020. u Dubaiju. Suncobran predstavlja ribničko sito – jedan od proizvoda ribničke suhe robe koji su prije 400 godina kao prvi slovenski proizvodi dobili dozvolu za prodaju u inozemstvu.

Dimenzije suncobrana: 45 x 20 m.

Optika Morela

Unatoč činjenici da ne proizvodimo klasičan namještaj, iznimno prihvaćamo projekt kada se radi o posebnim detaljima. U suradnji s dizajnericom Nikom Zupanc i Optikom Morela izradili smo namještaj za optiku u trgovačkom centru BTC u Ljubljani.

Drvo nam je blizu. Pronaći ćete nas u Sloveniji, gdje šume prekrivaju čak 58 % svih površina.

Kontaktirajte nas - HR

Na temelju dostavljenih podataka pripremit ćemo vam individualnu ponudu.
Ime in priimek
Accepted file types: png, jpg, pdf, doc, docx, Max. file size: 512 MB.
Možete priložiti dokumente u formatima: png, jpg, pdf, doc, docx
Suglasan sam s politikom privatnosti
This field is for validation purposes and should be left unchanged.