Pravna obavijest

Autorska prava

Ovom mrežnom stranicom upravlja tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. koja je isključivi vlasnik svih prava kako je utvrđeno u Zakonu o industrijskom dizajnu i Zakonu o autorskim i srodnim pravima. Sadržaji objavljeni na mrežnim stranicama stopnice-jezersek.si, treppen-jezersek.at, scaleinlegno1980.it, treppen-jezersek.de, jezersek-stairs.com, stepenice-jezersek.com vlasništvo su tvrtke Mizarstvo Jezeršek d. o. o. Izričito je zabranjeno svako kopiranje, prepisivanje, umnožavanje, prerada ili distribucija sadržaja ili bilo kojeg dijela sadržaja bez pisane dozvole. Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. zadržava pravo na izmjenu sadržaja.

Ograničenje odgovornosti

Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. dužna je na svojim mrežnim stranicama osigurati točne i ažurne podatke uz svu dužnu pažnju te napomenuti korisnicima da su podatci informativnog karaktera, zbog čega tvrtka Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i potpunost podataka te za bilo kakvu štetu neugodnost ili posljedicu koja može nastati korisniku zbog možebitnih pogrešaka, nepotpunosti ili netočnosti podataka. Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. ne preuzima nikakvu odgovornost za možebitne viruse koje korisnici prenesu s ove mrežne stranice i preporučuje korisnicima da se na odgovarajući način zaštite od opasnosti virusa prije prijenosa informacija s ove mrežne stranice. Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. ne odgovara za povremeno nefunkcioniranje mrežne stranice i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz mogućnosti pristupa mrežnoj stranici ili nemogućnosti korištenja informacija na mrežnoj stranici.

Na ovome mrežnome mjestu mogu se objavljivati neke poveznice na mrežne stranice drugih pružatelja informacija. Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje informacija koje su pripremili drugi pružatelji informacija, kao ni za funkcioniranje mrežnih stranica drugih pružatelja informacija i njihovog sadržaja.

Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. ne odgovara za nefunkcionalne domene koje proizlaze iz tehničkih poteškoća vlasnika mrežnih stranica, izmjene, ukidanja ili prodaje domene.

Za sve dodatne informacije i ovlaštenja obratite se:

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o.

Hotavlje 7b, 4224 Gorenja vas, Slovenija

Tel.: +386 (0)4 518 15 48

E-adresa: info@stopnice-jezersek.si

Politika privatnosti

Ovom politikom privatnosti uređuje se prikupljanje, pohrana i obrada osobnih podataka koje tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. prikuplja od vas kada pošaljete upit putem obrasca za kontakt ili se pretplatite na dobivanje sadržaja kao što je e-bilten.

Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. obvezuje se da neće prodavati, posuđivati ili na bilo koji drugi način proslijediti trećim osobama podatke koje dostavite putem mrežnih stranica stopnice-jezersek.si, treppen-jezersek.at, scaleinlegno1980.it, treppen-jezersek.de, jezersek-stairs.com, stepenice-jezersek.com ili na bilo koji drugi način.

Svi se podatci povjerljivo obrađuju i isključivo koriste za internu evidenciju i u svrhu zbog koje su dostavljeni. Vaši će podatci biti pažljivo zaštićeni od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena ili uništenja.

Voditelj obrade

Voditelj je obrade osobnih podataka u smislu koji utvrđuje Opća uredba EU o zaštiti osobnih podataka i primjenjivi zakon kojim se uređuje zaštita osobnih podataka – GDPR:

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o.

Hotavlje 7b, 4224 Gorenja vas, Slovenija

Tel.: +386 (0)4 518 15 48

E-adresa: info@stopnice-jezersek.si

Osobni podatci i svrha njihove obrade

Podatci o kontaktu koje nam dostavite ispunjavanjem, tj. slanjem obrasca za upit potrebni su nam za obradu vašeg upita, oblikovanje ponude i komunikaciju s vama u vezi s pojedinostima i slanjem ponude. U slučaju da nam ne dostavite navedene podatke o kontaktu, nećemo moći obraditi vaš upit i odgovoriti na njega na odgovarajući način.

Ispunjavanjem obrasca za upit i klikom na „POŠALJI PORUKU“ ujedno dajete suglasnost za obradu osobnih podataka.

Tvrtka Mizarstvo Jezeršek d. o. o. poštuje vašu privatnost i obvezuje se da će pri prikupljanju, pohrani i obradi osobnih podataka postupati s dužnom pažnjom i u skladu s primjenjivim propisima o zaštiti osobnih podataka. Budući da se na mrežnim stranicama tvrtke Mizarstva Jezeršek d. o. o. mogu nalaziti određene poveznice na druge, vanjske mrežne stranice, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na tim mrežnim stranicama.

Razdoblje pohrane osobnih podataka

Podatke pohranjujemo na neodređeno vrijeme: do vašeg otkazivanja, tj. do isteka zakonskih rokova pohrane (u slučaju narudžbi i s njima povezanim izdanim računima).

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje nam pružaju podatke o učestalosti posjeta i interesima posjetitelja naše mrežne stranice. Sami kolačići ne sadrže nikakve podatke koji bi omogućili identifikaciju pojedinačne osobe.

U svojem pregledniku možete postaviti prihvaćanje ili odbijanje „kolačića“.

Ako ne prihvatite „kolačiće“, neke mrežne stranice možda neće biti ispravno prikazane ili vam neće biti omogućen pristup svim informacijama ili funkcijama mrežnih stranica.

Popis kolačića na našoj mrežnoj stranici:

Suglasnost

Korištenjem ovoga mrežnog mjesta dajete suglasnost da ovo mrežno mjesto postavi kolačiće na vašem računalu ili mobilnom uređaju.

Upravljanje i brisanje kolačića

Ako želite promijeniti način upotrebe kolačića u pregledniku, uključujući njihovo blokiranje ili brisanje, možete to prilagoditi u postavkama preglednika. Za potrebe upravljanja kolačićima većina preglednika omogućuje vam prihvaćanje ili odbijanje svih kolačića, prihvaćanje samo određene vrste kolačića ili vam napominje da stranica želi pohraniti kolačić. Kolačiće koje pohrani preglednik također možete jednostavno izbrisati. Ako izmijenite ili izbrišete datoteku s kolačićima preglednika, odnosno izmijenite ili ažurirate svoj preglednik ili uređaj, možda ćete morati ponovno onemogućiti kolačiće. Postupak upravljanja i brisanja kolačića razlikuje se ovisno o pregledniku.

Ažurirano: studeni 2021